“Sycamore” is een projectactiviteit van de RK Federatie Rotterdam Rechter Maasoever, H. Laurentius. Aan de hand van korte films wordt samen het geloof gedeeld aan de hand van thema’s zoals de bijbel, het geschenk van het geloof, de kracht van het gebed en de gemeenschap van de Kerk. De films zijn uitdagend en toegankelijk, ook voor degenen met weinig of geen religieuze achtergrond.

Iedere bijeenkomst bestaat  uit elkaar ontmoeten (in de avond met een gezellige maaltijd), samen een korte film (ong. 25 min.) kijken en met elkaar in gesprek gaan over God, over het geloof en wat ons bezighoudt in het dagelijks leven. Waar lopen we tegenaan? Wat vinden we moeilijk en lastig? Wat begrijpen we niet? En waar worden we blij van? Door in gesprek te gaan mogen we onszelf, maar ook elkaar beter leren kennen om samen op weg te gaan en te blijven.

Er wordt voor thee, koffie en iets lekkers erbij gezorgd. Hopelijk mogen wij velen van jullie ontmoeten en jullie kunnen gerust ook anderen uitnodigen; het is vrij voor iedereen. Als jullie in de avonden willen komen laat het dan even weten i.v.m. het eten.

Begeleiding: Janneke van Zelst, Peter van Voorst, Monique Boons en diaken Ed Doe.

Wanneer:
Datum en tijd ochtend | di 24 jan., di 14 maart, di 18 apr. en di 13 jun.
na de viering van 9u | 10u start film | 12u einde programma

Datum en tijd avond | ma 30 jan., ma 20 maart., ma 24 apr. en ma 19 jun.
19u inloop + maaltijd | 20u start film | 21.30u einde programma

Waar: Lambertuskerk, Hoflaan 121, Rotterdam. Op het kerkplein is er ruimte voor enkele auto’s om overdag gratis te parkeren. Vanaf 18u is het in de omgeving van de Lambertuskerk gratis parkeren.

Aanmelden: via de website van de Lambertuskerk.

Kosten: geen.