ZR REGINA PLAT OP

Begeleid door dominicanes Regina Plat en lekendominicaan Theo Ruiter kun je van 15-17 september kennismaken met de trappistenabdij Koningshoeven. Thema: religieus leven in verbondenheid met de natuur.

De trappisten van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot beheren een groot landgoed. Op het landgoed staan de Bierbrouwerij van La Trappe, de stadskwekerij van de gemeente Tilburg, en de kaas, honing en chocolade-ateliers. Al deze bedrijven produceren op een duurzame manier. Van vrijdag 15 september tot en met zondag 17 september biedt de Kloostertuin Rotterdam een kennismaking aan met de broeders van de Abdij.

We leven drie dagen in het ritme van de Abdij. We delen de zeven gebedstijden met de broeders. Abt Dom Isaac neemt ons op een middag mee in zijn leven als leidinggevende van een groot bedrijf en als goede rentmeester van de natuur.
Iedereen die God wil prijzen voor zijn schepping, een goede rentmeester hoopt te worden en wil delen in de spirituele motor van de trappisten, nodigen we graag uit voor deze dagen in Abdij Koningshoeven.

         THEO RUITER (foto Ramon Mangold)

Begeleiders zijn: zuster Regina Plat, dominicanes en Theo Ruiter, lekendominicaan en m.m.v. Olga Bakker.

Het thema luidt: Religieus leven in verbondenheid met de natuur.

De verblijfskosten kosten bedragen € 110,- en betaal je per pin aan de gastenbroeder.

Aanmelden voor deze Abdijdagen door een mail te sturen met je naam en contactgegevens aan: info@kloostertuinrotterdam.nl. De inschrijving sluit op 31 augustus 2023.

Voor vragen en praktische informatie: info@kloostertuinrotterdam.nl.