Over ons

Over de Kloostertuin Rotterdam
In verbondenheid met de Orde der Dominicanen is Kloostertuin Rotterdam een centrum voor spiritualiteit en interreligieuze contacten. Vanuit de joods-christelijke traditie zoeken we aansluiting bij de samenleving. In 2021 is de Kloostertuin Rotterdam gefuseerd met het Leerhuis Spiritualiteit.
Lees meer: over de Kloostertuin Rotterdam en over het Leerhuis Spiritualiteit.

 

Wie zijn wij?
Een aantal mensen die betrokken zijn bij de Kloostertuin Rotterdam stellen zich voor.

<lees meer>

 

Meewerkers van de Kloostertuin Rotterdam
Diverse mensen helpen op vrijwillige basis enthousiast mee met de Kloostertuin door bijvoorbeeld het bedenken van programma’s, helpen met de PR, verlenen van hand en spandiensten tijdens activiteiten, enz.. En we zijn heel blij met al deze hulp! Ook meewerken met de Kloostertuin Rotterdam? Neem dan contact met ons op!

 

Bestuursleden van de stichting: 
Karin Bornhijm OP (voorzitter)
Theo Ruiter OP (secretaris)
Gijs Schaeffer (penningmeester)
José van der Torre (lid)

Onze stichting steunen? Dat kan! Helaas hebben we geen ANBI-status. De stichting is wel erkend door het Dominicaans Platform Nederland (DPN); via het DPN legt de Kloostertuin Rotterdam inhoudelijk en financieel verantwoording af aan de Orde der Dominicanen.

 

Verbonden
Natuurlijk staan we niet alleen. We zijn verbonden met de andere dominicaanse projecten en met de kerklocaties in het bisdom Rotterdam.
Van harte linken we door naar hen.